Modulul V
Relațiile: de la atașament la comuniune.
Relațiile dintre oameni și ocaziile de a ne împlini personal și profesional. Care sunt calitățile unei relații funcționale?
Ce include?
-
4 întâlniri online
-
1 Workshop (online/în sală)
-
Suport electronic de curs
-
Recomandări și resurse
-
Acces la înregistrări
Viziune integrată și unitară
Aducem împreună ingrediente ale unei cunoașteri și o facem aplicabilă
Discuții, studii de caz, Q & A
Acces și deschidere la experiența și cunoașterea grupului, prin asta potentând-ți propriile calități.
Teme și subiecte
Rodica Efros, Psihopedagog
Este licențiată în Socio-psihopedagogie, cu formări ulterioare în Neuropsihologia copilului, Psihopedagogia supradotării, master în Comunicare și Resurse Umane. Consiliază familiile în depășirea dificultăților educaționale și de învățare a copiilor.
Alături de prof. dr. Florian Colceag face parte din echipe de proiecte naționale și europene, ce au misiunea de a promova înțelegerea fenomenului supradotării. Este parte a echipei de suport a prof. dr. Florian Colceag și îl asistă în susținerea cursurilor de formare (activități de mentorat) pentru adulți.
Experiența consistentă în diferite ramuri ale educației o susține să fie aproape de colegii mai tineri, cărora le împărtășește din cunoaștere și înțelegere.
Corina Anastasescu, Pedagog
Este licențiată în Pedagogie Muzicala, cu numeroase formări ulterioare alături de pr. dr. Florian Colceag (Psihopedagogie, Gifted Education, Modelarea semantică a realității - Științele complexității) și Neuropsihologia Copilului.
Alături de profesorul Florian Colceag s-a implicat în diverse proiecte educaționale, iar în prezent colaborează împreună în formările pentru adulți.
Activează de mai bine de 13 ani în educație, domeniul de expertiză este educația supradotării precum și adaptarea alternativelor educaționale la nevoile individuale ale copiilor.