În agitația vieții, pe lângă problemele de zi cu zi, omul are câteva frământări la care se tot întoarce de generații: Cine sunt? Ce ne face umani? Cum ne trăim viața? Cum ne creștem urmașii? ..
Când  știi cine ești, explorezi cu deschiderea lumea din jur, încerci lucruri noi, să cunoști oameni și să îți crești liniștit copiii. Așa ajungi sa îți urmezi chemarea și îți împlinești viața.
Natura umană, manifestată prin îmbinarea tainică între materie și divin, se relevă prin nivelul de educație. Navigând între cer și pământ, ne formăm simțul intern de om, ne formăm Bunul simț.  

EDUCAȚIE CU BUN SIMȚ

Arta de a crește Oameni

Write your awesome label here.

Module
Te invităm la un curs despre Educație: a copiilor și  a adulților. Venim cu o perspectivă originală , cumulată din formări și experiențe de tot felul (teoretice și practice), care s-au așezat într-un punct de vedere.
O influență aparte asupra modului în care prezentăm lucrurile o are colaborarea cu dl. Prof. Dr. Florian Colceag.

  • 7 Module
  • Întâlniri pe modul 
  • Online, cu interacțiune Life 
  • Acces la înregistrări
  • Materiale PDF suport 
Viziune unică
Aducem împreună ingrediente ale unei cunoașteri și o facem aplicabilă
Discuții, studii de caz, Q&A
Acces și deschidere la experiența și cunoașterea grupului, prin asta potentând-ți propriile calități

Rodica Efros, Psihopedagog

Este licențiată în Socio-psihopedagogie, cu formări ulterioare în Neuropsihologia copilului, Psihopedagogia supradotării, master în Comunicare și Resurse Umane. Consiliază familiile în depășirea dificultăților educaționale și de învățare a copiilor.
Alături de prof. dr. Florian Colceag face parte din echipe de proiecte naționale și europene, ce au misiunea de a promova înțelegerea fenomenului supradotării. Este parte a echipei de suport a prof. dr. Florian Colceag și îl asistă în susținerea cursurilor de formare (activități de mentorat) pentru adulți.
Experiența consistentă în diferite ramuri ale educației o susține să fie aproape de colegii mai tineri, cărora le împărtășește din cunoaștere și înțelegere.  
”... Sunt fascinată de natura umană, de inocența și curajul copiilor și de miracolul vieții în general. Mă pasionează lingvistica, educația și artele. Armonia naturii și cerul înstelat sunt cele care mă inspiră și îmi dau curaj”
.

Corina Anastasescu, Pedagog
Este licențiată în Pedagogie Muzicala, cu numeroase formări ulterioare alături de pr. dr. Florian Colceag (Psihopedagogie, Gifted Education, Modelarea semantică a realității - Științele complexității) și Neuropsihologia Copilului.
Alături de profesorul Florian Colceag s-a implicat în diverse proiecte educaționale, iar în prezent colaborează împreună în formările pentru adulți. 
Activează de mai bine de 13 ani în educație, domeniul de expertiză este educația supradotării precum și adaptarea alternativelor educaționale la nevoile individuale ale copiilor.
Este autoare unor programe specializate ”Inteligența muzicală” și ”Jocurile minții”, dezvoltate pentru copii cu vârsta de 5-12 ani . 
”… Copii sunt creația umană desăvârșită, iar educația lor este reflecția modelului de conștiință a unei societăți.”

Created with