Modulul II

Modulul II Comunicarea: între conectare si buna cuviință

Arhetipuri naturale, tipare de comportament și sensurile pe care le exprimă. Cum ne facem înțeleși și cum ne construim înțelesuri?
Write your awesome label here.

Ce include? 

  • 4 Întâlniri online
  • 1 Workshop (online/ în sală) 
  • Acces la înregistrări
  • Materiale PDF suport
  • Recomandări și resurse 

Viziune unică

Aducem împreună ingrediente ale unei cunoașteri și o facem aplicabilă

Discuții, studii de caz, Q&A

Acces și deschidere la experiența și cunoașterea grupului, prin asta potentând-ți propriile calități

Teme și subiecte din modul

Rodica Efros, Psihopedagog
Este licențiată în Socio-psihopedagogie, cu formări ulterioare în Neuropsihologia copilului, Psihopedagogia supradotării, master în Comunicare și Resurse Umane. Consiliază familiile în depășirea dificultăților educaționale și de învățare a copiilor.
Alături de prof. dr. Florian Colceag face parte din echipe de proiecte naționale și europene, ce au misiunea de a promova înțelegerea fenomenului supradotării. Este parte a echipei de suport a prof. dr. Florian Colceag și îl asistă în susținerea cursurilor de formare (activități de mentorat) pentru adulți.
Experiența consistentă în diferite ramuri ale educației o susține să fie aproape de colegii mai tineri, cărora le împărtășește din cunoaștere și înțelegere.
Corina Anastasescu, Pedagog
Este licențiată în Pedagogie Muzicala, cu numeroase formări ulterioare alături de pr. dr. Florian Colceag (Psihopedagogie, Gifted Education, Modelarea semantică a realității - Științele complexității) și Neuropsihologia Copilului.
Alături de profesorul Florian Colceag s-a implicat în diverse proiecte educaționale, iar în prezent colaborează împreună în formările pentru adulți.
Activează de mai bine de 13 ani în educație, domeniul de expertiză este educația supradotării precum și adaptarea alternativelor educaționale la nevoile individuale ale copiilor.
Este autoare unor programe specializate ”Inteligența muzicală” și ”Jocurile minții”, dezvoltate pentru copii cu vârsta de 5-12 ani
Created with